Välkommen till Höga Kusten

slide81

Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem

Snibbens Camping är bedårande belägen på en udde med oslagbar sjöutsikt. Omgärdad av lummiga björkar och bl a känd för “waterside-platserna” kant i kant med vattenbrynet. Populära Snibbens Strandcafé & Grill ligger bredvid campingen och stranden. En vandring på 1,5 km tar dig upp till toppen av Prästberget med milsvid utsikt över Höga Kusten, Högakustenbron och stora och lilla Sandöbron.

Hos oss kan du hyra SUP:ar, kanoter, kajaker, roddbåt, trampbåt, elcyklar och mountainbikes. Nyheten för 2021 var en ny och fin vedeldad bastu med stor badbrygga och magisk utsikt. Nyhet för 2022 är bla a att udden mittemellan campingen, stranden och Snibbens Strandcafé & Grill ska bli ännu finare med nyinköpt minigolfbana, nytt rejält utomhus-pingisbord och boulebana.

Med bara 2 km till Högakustenbron är Snibben den naturliga utgångspunkten för utflykter i det sagolika Höga Kusten-området och vandringar upp på Höga Kustens alla vackra utsiktspunkter och toppar. Mellan Härnösand och Örnsköldsvik har du nära till allt Höga Kusten har att erbjuda – Hemsö Fästning (kanske ta en elcykeltur hit?), Valkallen, Tueggen och äventyrliga vandringar på Smitingen i söder och Via Ferrata och Skuleskogen i norr. Trollska Västanåfallet och svindlande Rotsidan får inte missas. InfoPoint finns i receptionen med kartor och information.

 

Välkomna önskar Snibbens med personal!