Välkommen till Höga Kusten

slide81

Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem

Njut av lugnet hos oss. Häpnadsväckande sjöutsikt bara 2 km från Högakustenbron. Campingen är belägen på en halvö och många av våra 58 platser gränsar precis till vattnet. Uppskattat att kunna bada eller fiska direkt vid sin egna “strandplats”. Att prova paddla SUP är också en favorit.

Närheten till bron gör anläggningen till den naturliga utgångspunkten för utflykter och vandringar i det sagolika Höga Kusten-området.

Koppla av på riktigt, följ någon av vandringsstigarna med topputsikt över båda broarna – Högakustenbron och Sandöbron. SUP:ar, kanoter, trampbåt och roddbåt finns att hyra. Nytt för i år – ponnytimme för de minsta. Se “ponnytimme”.

Välkomna önskar Snibbens med personal!

 

Våren och sommaren 2021

Vi är rädda om våra gäster och det är viktigt att du känner dig trygg när du bor hos oss. Vi har anpassat oss till rådande situation och följer löpande rekommendationer från myndigheter och Visita.

Boende – som hemma fast borta

Att bo i stuga eller vantell-lägenhet innebär en helt egen boendeyta med mycket luft runt. Alla våra stugor, vantell-lägenheter och vandrarhemsrum städas noga efter avresa.

Att vara utomhus har alltid varit bra

Hos oss på Snibbens finns många möjligheter till att vara utomhus. Bara sitta och njuta av den vackra naturen, paddla SUP, kanot, bada, cykla, fiska eller vandra.

Städrutiner servicehus, stugor, vantell-lägenheter och vandrarhemsrum

Servicehuset städas som vanligt ordentligt tre gånger per dag. Allt boende städas noga efter avresa.

Vi har gott om handtvål i alla våra lokaler.