Välkommen till Höga Kusten

slide81

Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem

Snibbens Camping är sagolikt vackert belägen på en udde omgärdad av lummiga björkar och bl a känd för “waterside-platserna” kant i kant med vattenbrynet. Populära Snibbens Strandcafé & Grill har fullständiga rättigheter och ligger bredvid campingen och stranden. En vandring på 1,5 km tar dig upp till toppen av Prästberget med milsvid utsikt över Höga Kusten, Högakustenbron och stora och lilla Sandöbron.

Hos oss kan du hyra SUP:ar, kanoter, kajaker, roddbåt, trampbåt, elcyklar och mountainbikes. Nyheten för 2021 var en ny och fin vedeldad bastu med stor badbrygga och magisk utsikt. Nyhet för 2022 är bla a att udden mittemellan campingen, stranden och Snibbens Strandcafé & Grill ska bli ännu vackrare med nyinköpt minigolfbana från City Golf, nytt rejält utomhus-pingisbord och boulebana.

Med bara 2 km till Högakustenbron är Snibben den naturliga utgångspunkten för utflykter och vandringar i Höga Kusten-landskapet. Mellan Härnösand och Örnsköldsvik har du nära till Hemsö Fästning (kanske ta en elcykeltur hit?), Valkallen, Tueggen och äventyrliga vandringar på Smitingen i söder och Via Ferrata och Skuleskogen i norr. Trollska Västanåfallet och svindlande Rotsidan är bara något av det Höga Kusten har att erbjuda. Vi har en InfoPoint i receptionen och mångårig kunskap och tips.

 

Välkomna önskar Snibbens med personal!