Snibben - logotyp

Prisbelönt för vackraste läget

Campers' Choice 2022 för bästa läget!

Snibbens Camping med 60 platser och 23 stugor är bedårande belägen på en udde med oslagbar sjöutsikt. Omgärdad av lummiga björkar och bl a känd för “waterside-platserna” kant i kant med vattenbrynet. 100 meter ovanför campingen ligger Snibbens Vandrarhem och Vantell-lägenheter.

Snibbens Strandcafé & Grill ligger bredvid campingen och stranden.

Med bara 2 km till Höga Kustens nav Högakustenbron, centralt belägen mellan Härnösand och Örnsköldsvik, är Snibben den naturliga utgångspunkten för utflykter i det sagolika Höga Kusten-området och vandringar upp på Höga Kustens alla vackra utsiktspunkter och toppar.

2022 vann Snibbens Camping Campers´ Choice för vackraste läget.

Campers choice 2022

Snibbens Camping

På kartan så hittar du alla boendeformer som vi har, vårt populära strandcafé samt några av våra mest besökta aktiviteter.

Klicka på kartan för att förstora

Snibbens historia

Det hela började på 60-talet på Piteå Havsbad där Jürgen Albrecht arbetade som källarmästare. Efter många år som Stockholms-krögare och lite trött på det hektiska kroglivet och med en stor längtan efter naturen och ett lugnare tempo fann han år 1994 denna camping som han tyckte var en av de absolut vackraste platser han någonsin sett. Snibben har varit camping och stugby sedan 60-talet och Unga Örnar. 2007 köpte sedan Jürgens dotter med familj campingen,  som nu även utökats med vandrarhem, vantell och restaurang. Tanken har redan från början varit att göra en personligare camping och vandrarhem där man ska ha en känsla av att känna sig hemma.