Snibben - logotyp

Boende höga kusten

På semestern är det viktigt att bo bra – vi har många olika boendealternativ att välja mellan.

Allt från fullt utrustade Strandstugor VIP och villavagn med stor terrass kant i kant med vattenbrynet, självhushållsstugor och mycket bekväma vantell-lägenheter till lite enklare övernattningsstugor. Alla våra stugor har härlig sjöutsikt och vissa ligger precis vid strandkanten.

Rum med dubbelsäng

Självhushållsstugor

Snibbens 2-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 16 kvm och har ett rum med två bäddar. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Liten altan med utemöbler och grill och fin sjöutsikt. Alla våra 2-bädds självhushållsstugor har målats och fått nytt golv och möbler till våren 2020. I våra 2-bädds självhushållsstugor är hundar välkomna. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

Stuga

Självhushållsstugor

Snibbens 4-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 24 kvm och har ett rum med avgränsad sovdel och två enkelsängar, två sängar i bäddsoffa. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Altan med utemöbler och grill och vacker sjöutsikt. I våra 4-bädds självhushållsstugor är hundar välkomna. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

Föregående bild
Nästa bild

Strandstugor

STRANDSTUGOR VIP 2 BÄDDAR

Nybyggda stugor (2024) med stor terrass intill strandkanten. 20 kvadratmeter och 2 bäddar. TV, micro, kaffekokare, kök, matgrupp, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Inga husdjur tillåtna. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

Stuga

Campingstugor

Snibbens 2-bädds campingstugor

Enkla, små och mysiga övernattningsstugor på 10 kvm. Ett rum med två bäddar, bord med två stolar, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Liten altan med fin sjöutsikt och utemöbler. WC och dusch i närliggande servicehus. Alla våra 2-bädds campingstugor målades och fick nytt golv och nya möbler till våren 2019. I våra 2-bädds campingstugor nr 3 och 6 är hundar välkomna. I stugor nr 1,2,4 och 5 är inga husdjur tillåtna. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

Campingstuga

Campingstugor

Snibbens 4-bädds campingstugor

Enkla och mysiga stugor på 15 kvm. Ett rum med fyra bäddar (2 våningssängar), matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Altan med vacker sjöutsikt och utemöbler. Vatten, WC och dusch i närliggande servicehus. I våra 4-bädds campingstugor Tallen, Häggen, Granen och Björken är hundar välkomna. I stugorna Ådalen, Violen, Blåsippan, Lingonet, Hjortronet och Sjöstugan är inga husdjur tillåtna. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.