Stugor

 

Självhushållsstugor

 

Snibbens 2-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 16 kvm och har ett rum med två bäddar. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Liten altan med utemöbler och fin sjöutsikt. Alla våra 2-bädds självhushållsstugor renoveras till våren 2020. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

IMG_6601 (2)

Snibbens 4-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 24 kvm och har ett rum med fyra bäddar och avgränsad sovdel. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler och fin sjöutsikt. Alla våra 4-bädds självhushållsstugor renoverades till våren 2017. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

» Campingstugor

Snibbens 2-bädds campingstugor

Enklare stugor på 10 kvm. Ett rum med två bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Liten altan med fin sjöutsikt och utemöbler. Alla våra småstugor är nyrenoverade till våren 2019. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

campingstuga (2)

Snibbens 4-bädds campingstugor

Enklare stugor på 15 kvm. Ett rum med fyra bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinnen ingår ej. Altan med fin sjöutsikt och utemöbler. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.