Stugor

Självhushållsstugor

Stugor Höga Kusten

Snibbens 2-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 16 kvm och har ett rum med två bäddar. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler. Alla våra 2-bädds självhushållsstugor har nya sängar till våren 2019. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

IMG_6601 (2)

Snibbens 4-bädds självhushållsstugor

Stugorna är 24 kvm och har ett rum med fyra bäddar och avgränsad sovdel. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler. Alla våra 4-bädds självhushållsstugor renoverades till våren 2017. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

» Campingstugor

Snibbens 2-bädds campingstugor

Stugorna är 10 kvm och har ett rum med två bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med oslagbar sjöutsikt och utemöbler. Alla våra småstugor är nyrenoverade till våren 2019. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.

campingstuga (2)

Snibbens 4-bädds campingstugor

Stugorna är 15 kvm och har ett rum med fyra bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinnen ingår ej. Altan med oslagbar sjöutsikt och utemöbler. Beställ gärna till frukost, lakan eller slutstädning.