Stugor Höga kusten

IMG_6595 (2)

» Camping

2 bäddar

Stugorna är 10 kvm och har ett rum med två bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler. Alla våra småstugor är nyrenoverade till våren 2019.

campingstuga (2)

4 bäddar

Stugorna är 15 kvm och har ett rum med fyra bäddar, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinnen ingår ej. Altan med utemöbler.

» Självhushåll

Stugor Höga Kusten

2 bäddar

Stugorna är 16 kvm och har ett rum med två bäddar. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler.

IMG_6601 (2)

4 bäddar

Stugorna är 24 kvm och har ett rum med fyra bäddar och avgränsad sovdel. TV, micro, kaffekokare, trinettkök, matgrupp, kylskåp med ett litet frysfack, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med WC och dusch. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan med utemöbler. Alla våra 4-bädds självhushållsstugor renoverades till våren 2017.